God mat på festen tack vare Totties Mat AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag har sett att ni är många som har undrat över det här med catering i Norrtälje med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle ta och skriva ett inlägg om just detta. Totties Mat AB är ett företag som jag valde att vända mig till för några veckor sedan när det var dags för mig att ha min 25-årsfest. Jag kände ganska direkt att detta var ett bra företag som jag kunde lita på, vilket kändes otroligt skönt, då jag tidigare stött på liknande företag som varit väldigt oseriösa och inte kunnat göra mig nöjd. Jag bjöd väldigt många släktingar och vänner på min födelsedagsfest, och därför kändes det inte optimalt för mig att laga all mat på egen hand. Jag tog som sagt därför hjälp av då Totties Mat AB, som verkligen gjorde ett fantastiskt arbete. Personalen hos Totties Mat AB är verkligen helt underbara. De arbetar mycket med kundservice för att få alla sina kunder att kunna känna sig trygga och säkra med sitt val av företag, en känsla som jag verkligen kunde känna med Totties Mat AB. De arbetade mycket efter mina egna önskemål, behov och förutsättningar, för att ge mig ett resultat som jag skulle kunna bli så nöjd som det bara skulle gå med. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är någonting som präglar detta företag, och maten som vi fick serverat till oss var verkligen hur god som helst. Kockarna på Totties Mat AB är fantastiskt duktiga och erfarna inom det här med matlagning, och kunde därför ge mig det som jag önskade.

Hela festen blev otroligt lyckad, och alla gäster var riktigt nöjda och imponerade av maten som serverades. Jag kommer definitivt att vända mig till Totties Mat AB i framtiden, när det är dags för nästa stora event. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Täby, Uppsala och Väddö med omnejd att vända er till just Totties Mat AB. 

Du gillar kanske också...