Äntligen blev bilen fräsch

Välkommen ska du vara till mig och min nystartade blogg. För er som har vart med tidigare i bloggvärlden vet ni att jag hade en blogg för många år sedan där jag var inriktat på skönhet, men jag avslutade den eftersom jag inte var intresserad av att fortsätta helt enkelt. Nu är det dags för att starta en blogg igen och mitt första inlägg kommer handla om Carlssons Recond som då jobbar med rekond i Norrköping.

Det känns bra att vara tillbaka i bloggvärlden och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas igen, men jag tvekar inte på det. För ett tag sedan köpte jag en bil på en hemsida och den var begagnad, jag gillar den jättemycket, men den var inte fräsch inuti och därför valde jag att lämna in den för rekond i Norrköping hos Carlssons Recond. För er som inte vet vad det är så kan man säga att de bland annat gör rent bilen inifrån och det är inte som att man städar den själv, utan de vet verkligen vad de håller på med. Jag har tidigare vart på rekond i Norrköping på samma ställe och jag har aldrig blivit besviken på deras arbete, och det blev jag inte denna gången heller. När de var klara med sitt arbete så kändes min bil som helst ny på insidan, vilket jag uppskattar extremt. Nu känner jag att den är fräsch och nu kan jag till och med skjutsa personer utan att skämmas över hur ofräsch den var innan. Jag vill tacka Carlssons Recond för deras fina och professionella arbete. Vi får se hur denna blogg kommer se ut, men jag hoppas att jag har några läsare kvar. Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.  

Du gillar kanske också...